4 Aralık 2012 Salı

Geç Kalan Pazar Yazısı

Evdeydik, bir tek markete çıktık bu pazar. Haliyle yavruyu oyalamak gerekti. Bol bol okuduk. Domino oynadık.
 Aç Kapıyı Bezirgan Başı ve de Ağ Satarım Bal Satarım oynayarak biz de kendi adımıza nostalji yaptık.   Bu tarz oyunlarla acaip eğleniyoruz, biz sokakta oynardık bilmem kaç kişi, yavruyla evde oynadık 3 kişi..Yıllar geçti,zaman değişti :(

Kardeşle oynadık.. Kardeş çok fena bu arada.. Nazlı'nın deyimiyle sürekli vıyklıyor.. Biz ev halkı olarak pek alışkın değiliz, sanırım Nazlı'nın sesini ancak yaşında duymuştuk:)

Puzzle olayının dibine vurduk.. Yavru sanırım saatlerce bozup bozup yaptı.. En son  hepsini yan yana dizdi.
Son kez sırayla yapıp kaldırıyorum anne, ama senle bir oyun oynamamız gerek .. dedi. Ben yapboz başkanıyım, sen de benim yardımcımsın.. Şimdi bana köşe ver.. köşe.. tamam şimdi kenar.... kenar... bi kenar bekliyorum ..kenaarr, annee duymuyor musun, bir kenar bekliyorum...




Bu arada bir ara da dans ettik, dönen etek şartmış. Yazlık bir elbisemizi herşeyimizin üzerine giyip, yatana kadar da çıkartmadık. Ben engel olmaya çalıştıysam da diretti. Aslında seviyorum bu diretmelerini, ve de sonradan ne anlamsız buluyorum kendi olmazlarımı..Devam kızımm..

4 yorum:

  1. Ne güzel bir haftasonu olmuş. darısı bana ve kızıma. puzzle başkanı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim kız evde herşey başkanı:) İyi hafta sonları size de..

      Sil
  2. Ne güzel puzzle yapıyor öyle maşallah. Ben alıştıramadım bir türlü Kayroşa,pek sevmedi;belki de ben sevdirmek için yeterince uğraşmadım..
    Dans olayı süper ama ben de çok severim dans etmeyi. E haliyle bizimki de iki melodide oynamaya başlıyor hemen:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bize puzzle olsun.Ben de bayılırım, beraber saatlerce oyalanabiliriz.. İşte dans olayımız da babayla, ilgi alanı işte, yavru İpekten sonra hep babayla gidip gelmeye başladı okula, arabada öğrendi müzik dinlemeyi,dans etmeyi:)

      Sil