15 Kasım 2012 Perşembe

PFAPA'mız Atak Yaptı

Büyük yavru iki gündür ateşli..Hastalığımız atak yapmış.. Kültürlerde ve tetkiklerde bir şey çıkmayınca steroitimizi aldık, pıt diye gitti ateş. Yoksa bu sefer biraz zor gidiyordu süreç, 3 saat ara bile yetmemişti ateşi düşürmeye. Bililnçli haliyle Nazlı ilk defa kan aldırdı :) Çok zor olmadı aslında ama yavru için çok ciddi bi şey oldu. 'Annee beni okuldan döndüğüm akşam yıkar mısın lütfen.' Hemen anlamadım tabi ki..Kolunu işaret etti, 'Okulda belki göstermek isteyebilirim de.'

Bu arada babamız da grip biraz. İpek Hanım da uykuya pek dirençli 3-4 gündür. Emiyor uyumuyor,emiyor uyumuyor. Yatmıyor da. Bir kucağa çıkıp, şöyle bi yukarıların havasını solumadan bitmiyor mızırtısı.. Nazlı'dan hiiiç alışık değilim böyle mızırtılara, çoook da ahkam kesmişliğim vardır, 'alıştırmazsan...'  ile başlayan cümlelere.. Yalayıp yutmam inşallah bu cümlelerimi.. Bakalım zaman neler gösterecek bize..


9 yorum:

  1. çok çabuk geçmiş olsun canım

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederiz efendim,iyiyiz gayet..

    YanıtlaSil
  3. Çok geçmiş olsun Elifcim. Hastalık başlı başına zaten kötü,bir de evde bebek olunca insan daha bir panikliyor geçerse diye..anne sütü korur inşallah ipek'i de..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz, bu bulaşıcı bir hastalık değil bildiğim kadarıyla, ama ilk anda ya gripse diye düşünmedim değil.. Şükür iyiyiz artık..

      Sil
  4. Büyüklerin hasta olmasıda zor ama çocukların hasta olması çok daha etkiliyor bizleri Allah şifa versin...
    Çok geçmiş olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aynen öyle, çok teşekkür ederiz,sağolun..

      Sil
  5. Elif nasıl oldunuz merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Atlattıııkk.. Üstüne başka hastalıklar bile geçirdik, şükür iyiyiz şimdi..

      Sil