9 Ekim 2012 Salı

Şu sıra evdeyiz..

Nazlım hasta oldu, yılın ilk hastalığı  çabucak geçsin umarım. Basit bir soğuk algınlığı diyelim.Mevsim kaynaklı. Sonbahar. En gözüme de gönlüme de hitap eden mevsim.. İki gündür okula da gitmiyoruz.Mevsimi değerlendirdiğim söylenemez,evdeyiz genel olarak..Nazlıyla okuyoruz ve de yapboz yapıyoruz..
Baby On The Way diye bir kitap var elimizde, sınıf arkadaşımız Arda'nın annesi Itır ulaştırdı geçen hafta.. Çok teşekkür ediyoruz kendisine,çok beğendik...Aklında şu an hiç olmayan olumsuz duygularla tanışır düşüncesiyle bir kitap edinmemiştim,kardeşe hazırlık aşamasında, bir önceki yazımda da yazmıştım. Bu çok hoş bir kitap, olumsuz hiç bir duygu yok içinde, hamilelik ve de bebeğin gelişini, ilk günlerini, ev halini, annenin ve de ailenin diğer fertlerinin hallerini anlatmış,çocuğun kendi bakış açısıyla da görmesini sağlamaya çalışmış. Nazlı çok hoşlandı,sık sık okuyoruz,kendi çapımızda hazırlanıyoruz kardeşimize..

Evet artık 38. haftanın içindeyiz. Bebek 3100 civarında, 3 ü geçti ya rahatladım artık.. Tarihim hala belli değil, bakalım durumumuza göre bu hafta, haftaya, beklemedeyiz artık:)


6 yorum:

  1. ay maşallah çok az kaldı, sağlıkla kucağına al inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya,heyecan ve de biraz gerginlik var, amin inşallah..

      Sil
  2. Anne kız resminize bayıldım :) Ne güzel çıkmışsınız öyle..Sanırım bir de bebiş geliyor,ne güzel :) Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım..sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. gecmis olsun:( bu kıs biraz ugrasacagız sanırım bu hastalıklarla:( kucukleri de anne sutu koruyacak insallah..

    YanıtlaSil
  4. Ya aynen öyle, çok sağol, umarım koruyacak..Nazlı 2,5-3 yaşına kadar doğru düzgün hiç hasta olmamıştı,bu sefer böyle olamayacak sanırım..

    YanıtlaSil