8 Mart 2013 Cuma

Zamane babası

Bir süredir babası Nazlı'ya uykudan önce masal anlatıyor. Her akşam aynı masalı istiyor yavru.. Nazlı'yla Tuğçe Cepada.. Tuğçe Nazlı'nın bebeklik arkadaşı.. Ve aslında maalesef ki birlikte hiç Cepaya gitmediler.. Ama bu bizim en favori masalımız, yıllardır..




Geçen gece paşa babamız kaydetmiş anlattığını.. Bazı akşamlar önemli?! sebepleri olduğunda telefonu veriyor yavrunun eline, biz yatıyoruz Nazlıyla ,yine babayı ve masalını dinleyebiliyoruz.

Ey Allahım ya, adına ne demek lazım bilemiyorum, benim pek haz duyduğum söylenemez , ama kendisi hoşlandı bence bu durumdan, yavru da hoşlandı şimdilik,  ilginç buluyor.. Bakalım ne zamana kadar..




2 yorum:

  1. Valla o zamane babalarından biri de bizimki:)Kayroşu ben yatırırken kitap okurdum. Mina'dan sonra babamız yatırmaya başladı. Artık kitap mitap hak getire.Veriyor kızın eline ipad'i.angry birds mü dersin, araba yarışı mı dersin,müzik çalma mı dersin..İşlerini çok iyi biliyorlar valla:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi sizde istikrar var. Biz de doğumdan önce öyle anlaşmıştık güya, küçüğü ben büyüğü o uyutacaktı, şimdi ben çoğunlukla birinin odasından çıkıp öbürüne giriyorum..

      Sil