7 Haziran 2012 Perşembe

Bir İlk..

Bir süredir akşamları Nazlı'yı almaya gittiğimde bahçede oluyorlar. Bu çok güzel, onun için biraz geç bile gidiyorum,bahçede daha fazla vakit geçirsin istiyorum. İlk zamanlar kapıya yapışık buluyordum kendisini, zamanla biraz daha gerilerde,zaman zaman salıncakta zaman zaman ortalıkta sallanırken. Beni görür görmez de atlıyordu yavru kucağıma,tabi ki sonrasında ben orada onu izliyorken oynuyor bahçede, bıraksam belki saatlerce.

Ama bu hafta beni gördüğü halde oyunundan kalkıp da yanıma gelmedi. Hem de tam iki akşam.İlk defa. Yemin ederim gözlerim yaşardı. Sadece baktı güldü,oyununa döndü.. Bayıldım.. Abarttım belki biraz. Okulda mutlu olmadığını hiç düşünmüyorum ama görmek daha güzel tabi ki..Gördüm, mutlu oldum. Hep görmek hep mutlu olmak istiyorum..

4 yorum:

  1. insan biraz buruluyor böyle olunca ama ikiniz için de böylesi daha iyi bence :)) bizimkiler de arkalarını dönüp koşa koşa sınıflarına gidiyorlar, ilk başta üzüldüm şimdi alıştım sanırım :)

    YanıtlaSil
  2. Böylesi çok iyi bence de ,ben hiiiiç burulmadım, benle mutlu zaten,okuldaki mutluluğunu da bir çeşit görme şeklim bu. Güzel güzel, sizinkiler de benimki de böyle devam etsinler..

    YanıtlaSil
  3. Kışın bir kere okuldan Arda'sız döndüğümü biliyor musun? Hani belki efsane diye okulda anlatmışlardır??! :)

    YanıtlaSil
  4. Vay be,Arda süper bu konuda, gitmeyi en sevdiği yer sorusuna da okul cevabını vermişti di mi bir ara,valla Itır ben o kadarını görür müyüm bilmem ama bu bile beni mest etmeye yetti,umarım devamı da gelir..

    YanıtlaSil